(((( مـنـتــديـــات الـجــامـعــــة الـتـكـنــولـوجـيـــة ))))

حـلـلـــت أهـــــلاً .. و وطـئــــت سهـــــلاً ..
اهــلا و سهــلا بك في ( منتــديات الجــــامعه التكــــولــوجيــه )....

أنـــــــــــــــــت غيــــــــــــــــــر مســـــــــــــــــجـل

يسعدنـــــا و يشـــرفـــــــنا انضمــامك و مشــاركتنــا آرآئــك و أقكــارك و ابداعــك...

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

(((( مـنـتــديـــات الـجــامـعــــة الـتـكـنــولـوجـيـــة ))))

حـلـلـــت أهـــــلاً .. و وطـئــــت سهـــــلاً ..
اهــلا و سهــلا بك في ( منتــديات الجــــامعه التكــــولــوجيــه )....

أنـــــــــــــــــت غيــــــــــــــــــر مســـــــــــــــــجـل

يسعدنـــــا و يشـــرفـــــــنا انضمــامك و مشــاركتنــا آرآئــك و أقكــارك و ابداعــك...

(((( مـنـتــديـــات الـجــامـعــــة الـتـكـنــولـوجـيـــة ))))

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
(((( مـنـتــديـــات الـجــامـعــــة الـتـكـنــولـوجـيـــة ))))

( منتدى خاص بطلاب الجامعة التكنولوجية )


    كفتة داود باشا

    كتكوتةالبايو
    كتكوتةالبايو
    مشرفه سابقه تستحق الشكر و التقدير
    مشرفه سابقه تستحق الشكر و التقدير


    الاسد انثى
    تاريخ التسجيل : 17/08/2009
    عدد المساهمات : 445
    النقاط : 27448
    الدوله : الجمهوريه العراقيه
    القسم التكنلوجي : العلوم التطبيقية

    كفتة داود باشا Empty كفتة داود باشا

    مُساهمة من طرف كتكوتةالبايو السبت أغسطس 22, 2009 2:59 pm

    المقادير والطريقه

    صحن لحم مفروم( نصف كيلو لحم)

    والبهارات(ملح وفلفل اسود وفلفل احمر ورشة قرفه)

    تحطين البهارات على اللحمه
    وتعجنينه لحد ماتختلط اللحمه مع البهارات

    وبعدها تكور اللحمه كور صغاااااااار
    مثل هذي

    وتقلى في شوية زيت



    واخليها على جنب واحط في الخلاط
    حبتين طماطم وبصله واربع فصوص ثوم
    وعلبة صلصه وشوي ملح وفلفل اسود


    نضع اللحم في تاوه
    ونسكب عليها الخلطه
    ونخليها لحد ماتغلي

    ونقصر عليها وننخليها تطبخ لمدة 10 دقايق

    وبعدها احطها في صينيه
    وادخلها الفرن لحد ماتتسبك

      الوقت/التاريخ الآن هو الجمعة مارس 29, 2024 4:09 pm